Kookreizen

 

 

Koken met Passie

 

Een culturele kookrondreis per klassiek zeilschip!
Waar ligt de culinaire oorsprong van onze multiculturele samenleving? De oriëntaalse keuken ademt een rijke historie en laat over de hele wereld een spoor van kookstijlen na.

Programma:

Mila Thijssen-Hatuluwaja neemt je een week mee op een zeilcruise langs de kust van Turkije. Door de talloze invasies van vreemde volkeren kent Turkije een smaakvolle versmelting van kookculturen, het land heeft dan ook veel verschillende keukens.
Je hoeft zelf niet te zeilen, want dat doet de crew! Je werkt met wisselende kookthema's en om de dag is een rustdag ingepland, zodat je optimaal van de zeilcruise kunt genieten. Het schip legt aan in kleurrijke haventjes en idyllische baaien. Vanaf de boot maak je ook uitstapjes aan land en doe je zelf verschillende inkopen op lokale markten. 
Aan het einde van een leuke en leerzame week bereid je ook zelf, met hulp van Mila en de Turkse kok, het Captain's Diner: een tafel vol verschillende ‘meze’ (de bekende Turkse tapas).
Een heerlijke week gewenst!

Inclusief verzorging aan boord op basis van all inclusive verblijf op indeling in een 2-persoonshut.
Alle kookworkshops.

Met vriendelijke groet,
With kind regards,
 

Cornelis de Maijer

 

 

 

 

 

 

Flaka Cruising B.V.
Postbus 28042
3828 ZJ Hoogland
Telefoon: +31-33-4800777
Fax: +31-33-4800999
Email: info@flaka.nl
Website: www.flakacruising.nl