Workshops

ALGEMEEN
Voor mijn workshops hoeft u echt geen meesterkok te zijn. Als koken uw liefhebberij is, zult u veel plezier hebben van een workshop. Ik werk op een vaste locatie of bij een van de deelnemers thuis of op een locatie ergens in het land. U kunt informatie vragen of zich opgeven via het aanmeldingsformulier op deze site

VASTE LOCATIE OF EEN LOCATIE ERGENS IN NEDERLAND
Groepen van 12 t/m 50 personen of meer

THUIS BIJ EEN VAN DE DEELNEMERS
Een workshop aan huis is mogelijk voor een groep vanaf  8 personen. Daarvoor is in ieder geval een keuken nodig van tenminste 20 m2 met een fornuis en een oven of magnetron/oven. Plus uiteraard voldoende pannen en keukengerei, waaronder houten lepels, scherpe messen en snijplanken.

INDIVIDUEEL
U kunt zich ook individueel opgeven voor een workshop. De workshops voor de individuele deelnemers zijn op zaterdag, vanaf 11.00 uur, bij een minimale deelname van 12 personen:

Wegens het volgen van een studie zal er de komende tijd geen kookworkshop plaats vinden voor de individuele deelnemer.


NIET KOKEN, WEL MEE-ETEN

Het is in alle gevallen mogelijk dat er bij een workshop mensen aanwezig zijn die niet meekoken, maar wel aanschuiven aan tafel. Het aantal mee-eters kan in overleg worden bepaald. De kosten om mee te kunnen eten zijn uiteraard lager dan voor de workshop-deelnemers.


LAATSTE NIEUWS: